снимка: ПетелХората усещат, че този начин на живот е обиден,

...
снимка: ПетелХората усещат, че този начин на живот е обиден,
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: Корупцията трябва да бъде приравнена на предателство

снимка: " Петел "

Хората усещат, че този метод на живот е афектиран, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Варна Борислав Гуцанов.

Корупционните практики са един от главните проблеми във Варна сега. Мнението е на ръководителя на градската организация на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред БСТВ. Той даде образец с нашумелия проблем с пробива по бул. Левски и цената от близо 54 милиона на километър.

„ Корупцията би трябвало да бъде приравнена на изменничество. Трябва да има неотстъпчивост към тези практики “, безапелационен е Гуцанов. Според него критерият ни за живот е доста занижен. Но хората към този момент стартират да усещат това. Борислав Гуцанов уточни като главен приоритет за бъдещето на Варна през идващите години стопанската система в града, която би трябвало да бъде възобновена. Варненските депутати на Българска социалистическа партия в Народното събрание ще работят за това, както и за откриване на нови работни места.

Председателят на градската организация на социалистите напомни и нуждата от втори мост във Варна, който не просто да свързва двете елементи на града, само че и да се трансформира в съществена връзка сред Истанбул и Бургас.

„ По този метод става привличане на товари, респективно привличане на средства за страната ни, за средства на града ни. “ Пристанището на Варна, съгласно Борислав Гуцанов, е с изтървани темпове на развиване.

Той разяснява и рецесията с пандемията, като цитира данни на СЗО. Според тези данни смъртността в страната ни е по-висока от тази в Италия, която нашумя съдбовно в първата вълна на рецесията със смъртните си случаи. Числата на СЗО демонстрират, че в България смъртността е 4,12 % до момента в който тази в Италия – 3,4 на 100. Много по-малка е и смъртността в Съединените щати, където казусът докара и до промяна на политическата конюнктура. Според Борислав Гуцанов хората към този момент знаят, че единствената опция на ГЕРБ това е Българска социалистическа партия.

„ Промяната е неизбежна! Хората усещат, че този метод на живот е афектиран. Не единствено здравната система е в цялостен колапс, страната е в цялостен колапс. “

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР