снимка: ПетелГ-н Борисов ни лъже за пореден път за бъдещето

...
снимка: ПетелГ-н Борисов ни лъже за пореден път за бъдещето
Коментари Харесай

Елена Йончева във Варна: България се превръща в бедна провинция на Турция

снимка: " Петел "

Г-н Борисов ни лъже за следващ път за бъдещето на енергийните планове с Русия, това съобщи във Варна националният представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева. „ Превърнахме се в бедна провинция на Турция, за какво от там ще купуваме и газ, и електрическа енергия “, разяснява тя на конференция.

Йончева напомни по какъв начин преди години Бойко Борисов се похвали пред конгрес на Американската комерсиална камара, че държавното управление му е спряло три огромни съветски плана – газопровода „ Южен поток “, АЕЦ „ Белене “ и нефтопровода „ Бургас – Александруполис “. „ Сега той още веднъж ни баламосва “, разяснява депутатът от групата на социалистите.

Тя съобщи също, че Българска социалистическа партия от дълго време е трябвало да напусне Народното събрание, тъй като работата там се е обезсмислила, изключително с измененията в изборния кодекс, с които са нарушени съществени цивилен права на българите.

„ Има 2 милиона българи, които живеят в чужбина, само че са регистрирани като гласоподаватели в България. Управляващите не желаят да има обществен указател на гласоподавателите, по тази причина тези българи не могат да ревизират дали някой не гласоподава от тяхно име “, изясни Йончева. Тя уточни също, че невалидните бюлетини на последните избори са били към 350 хиляди или 7 % от всички. Машинното гласоподаване би предотвратило те да са невалидни. ГЕРБ обаче са срещу него, очевидно тъй като желаят да фалшифицират изборите, съобщи Йончева.

Елена Йончева е единомислещо подкрепена за претендент за листата на Българска социалистическа партия за европейските избори от всички структури на партията във Варна, заяви на конференцията водачът на социалистите в морския град Борислав Гуцанов. Той добави, че не всички конференции са извършени, а номинациите са общо седем, като измежду тях е и неговото име.

В отговор на журналистически въпроси Йончева сподели също, че 70 % от българите не имат вяра в честността на изборите. Тя разяснява, че успеха на Румен Радев при вота за президент се дължи на това, че ГЕРБ не са очаквали да завоюва и просто не са приложили технологията си за манипулиране на резултатите.

Според националната представителка сега ръководството на България може да се дефинира като пълзяща тирания, като Народното събрание играе съществена роля в това. Лошите законодателни решения са причина за срутва доверието на Народното събрание, като опитните адвокати, които досега са помагали като специалисти за основаването на законите сами са се отказали да му сътрудничат.

„ Няма за какво да се опасяваме от нови парламентарни избори, в тях няма нищо неприятно. Трябва да се организират избори, до момента в който се намерят почтени хора, които да ръководят “, разяснява още Елена Йончева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 5 секунди) Рейтинг: 872 | Одобрение: -1833 хохохо ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР