Снимка: Петел, архивЗаради повишеният брой на заразени с коронавирус Франция

...
Снимка: Петел, архивЗаради повишеният брой на заразени с коронавирус Франция
Коментари Харесай

Франция отново е в локдаун

Снимка: Петел, списък

Заради нарасналият брой на инфектирани с ковид Франция навлезе в трета национална карантина. Хиляди служители на реда са мобилизирани, с цел да наблюдават спазването на ограниченията. Те правят инспекции на закрепени места, има и мобилни екипи, които наблюдават за спазването на противоепидемичните правила.

 
Полиция през вчерашния ден охраняваше крайбрежията на Сена и канала Сен-Мартен - места, където всекидневно се събират доста хора, с цел да се радват на хубавото време.

Санкционират се неносенето на маски, за приложимост на алкохол на публично място и за събирането на повече от шест души на едно място. Глобите могат да доближат 135 евро.

Междувременно изтича тридневна национална карантина в Италия от тази събота поради католическия Великден. Всички райони са в " алената зона " - най-високата степен на ограничавания.

Ръст на инфектираните и в Нидерландия. За последните 14 дни са регистрирани 554-ма инфектирани на 100 хиляди души. Това принуди немските управляващи да засилят контрола по границата с Нидерландия. За прекосяване се изисква отрицателен  PCR тест.

 
Тревожен е броят на болните и в Словения, където по-голямата част от инфектираните са с английския вид на Ковид-19.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР