Снимка: Петел, архивСлънчево време с температури до 17 градуса ни

...
Снимка: Петел, архивСлънчево време с температури до 17 градуса ни
Коментари Харесай

Слънчево време с температури до 17 градуса в днешния 3 март

Снимка: Петел, списък

Слънчево време с температури до 17 градуса ни чака в днешния 3 март. В по-голямата част от страната температурите ще бъдат сред 12 и 17 градуса, по Черноморието към 10. Ще бъде слънчево, с повече облаци в източните региони, където ще бъде и прохладно.

Слънчево ще бъде и в планините на следващия ден, само че и прохладно. Ще духа сдържан, преди обяд и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Рано сутринта на връх Шипка ще бъде към минус 3, следобяд към плюс 4°. Максималните температури по най-високите върхове ще са сред минус 5° и минус 2°.

По-топло ще бъде и в планинските курорти 1° на Алеко, към 5° в Боровец и Пампорово. Опасността от лавини отвън обработените ски писти остава огромна.

Затопляне следва освен у нас, а и на всички места на Балканите, където ще доминира слънчево време. Валежи от дъжд се чакат тук-там в Гърция.

Слънчево ще бъде и в Западна, Централна и Южна Европа. Валежи от дъжд ще има в Северозападна Франция и южните региони на Англия. На Скандинавския полуостров и в Европейска Русия стартира захлаждане и там ще превалява сняг.

У нас, в четвъртък стоплянето ще продължи. Ще бъде най-вече слънчево, тук-там със утринни мъгли. В петък облачността ще стартира да се усилва и в събота ще бъде най-вече облачно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР