снимка Петел, архивПротест с искане за спешен ремонт на Аспаруховия

...
снимка Петел, архивПротест с искане за спешен ремонт на Аспаруховия
Коментари Харесай

Жителите на варненския квартал Аспарухово излизат на протест за спешен ремонт на моста

снимка " Петел ", списък

Протест с искане за незабавен ремонт на Аспаруховия мост във Варна провеждат поданици на квартал " Аспарухово " на 11 септември от 18.30 ч., заяви.

" Пет години признакът на град Варна чака своя ремонт, който се протака във времето и замазване на очите с частични такива! Два пъти годишно за по два-три месеца хората от тази страна на моста висят в запушване. Хората пътуващи от останалата част на града също! Междувременно построихме градска автомагистрала за 140 милиона лв., изграждате рибарско пристанище за 13 милиона, удълбочаване на езерото за 350 милиона и НЯМА 20/30 милиона за повсеместен ремонт на единствената пътна връзка с южната част на града, която е част от от автомагистрала " Черно море " и Европейски път E87. На фона на всички огромни планове, средствата които съдебна техническа експертиза длъжни да отпуснете са джобните ви пари и е меко казано безконтролно и безсрамно, да ни поставяте в обстановка, която във всеки един миг може да се трансформира в голяма покруса! ", пишат уредниците във фейсбук страницата на събитието.

Според информация от АПИ до края на месец септември е срокът, в който би трябвало да бъде ремонтирана фуга на Аспарухов мост в платното посока Варна. Мястото на ремонта е след началото на моста в посока Варна. Докато текат ремонтните действия, придвижването в региона на моста ще се реализира в лявата лента в платното посока Варна. На мястото са сложени ограничаващи знаци.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР