Снимка: Петел, архивГлавният секретар на президента Румен Радев - Димитър

...
Снимка: Петел, архивГлавният секретар на президента Румен Радев - Димитър
Коментари Харесай

Главният секретар на Румен Радев към Костадин Ангелов: Г-н министър, Вие излъгахте за пореден път

Снимка: Петел, списък

Главният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов, отговори на обвиняванията в неистина от здравния министър Костадин Ангелов:

" По време на конференция на НОЩ, министърът на опазването на здравето Ангелов е споделил, че изпратил писмо до Държавния протокол в президентството, обвързвано с честванията на националния ни празник на Шипка. Даже и го е прочел.
Лъжа 1: В президентството няма Държавен протокол както твърди докторът повярвал си, че е политик. Такъв има в Министерство на външните работи
Лъжа 2: Министър Ангелов не е изпратил никакво писмо до президентството. Няма такова писмо изпратено до Администрацията на президента
Лъжа 3: В писмото до Министерство на външните работи лекар Ангелов лимитира тържествата в София и не разяснява тържествата на Шипка. В писмото му Шипка не попада! За Шипка да се обърне към госпожа Христова, кмет на Габрово. Тя може допускам да покаже какво писмо е получила и от кого.

Прочетеният текст от Ангелов е част от писмото до Министерство на външните работи, не до президентството!  Какво обаче не прочете лекар Ангелов от това писмо:
- не прочете, че с писмото си е забранил присъединяване на публични лица в тържествата в София като се изключи президент, ПНС и министър ръководител. Забранява същият този министър присъединяване на вицепрезидента даже, на представители на религиозните общности.
- не прочете, че предлага Столичната община и Министерството на вътрешните работи да положат старания за ограничение достъпа на жители до събитието от 18.30 на 3 март.

Истината господин министър е, че Вие излъгахте за следващ път! Няма да обявявам писмото поради институционалността, която така наречен министър  не познава и не уважава! ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР