Снимка: Петел, архив21-г. младеж от Дупница се хвърли от 7-ия

...
Снимка: Петел, архив21-г. младеж от Дупница се хвърли от 7-ия
Коментари Харесай

Загиналият 21-г. младеж от Дупница е син на пожарникар. Оставил е предсмъртно писмо

Снимка: Петел, списък

21-г. юноша от Дупница се хвърли от 7-ия етаж на блок в жк „ Дупница ” и почина на място. Трагедията се разиграла през вчерашния ден преди 8 ч. шокира дупничани.

Кристиян Димитров е оставил предсмъртно писмо, преди да постави завършек на живота си, оповестява.

При рухването на земята е получил тежки политравми, които са довели до гибелта му.  Минувачи видели тялото на младежа по очи и позвънили на тел. 112.

Разбра се, че починалият юноша е наследник на пожарникар, само че живеел при баба си в блока в жк „ Дупница ”.

На място са пристигнали криминалисти от районно управление (на МВР) – Дупница и екип на Спешен център. Медиците единствено установили гибелта на младежа. Криминалисти проверяваха повода за трагичния случай. При първичния оглед се открило, че няма принуждение върху тялото на Кр. Димитров. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Кр. Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, против стълбите за градската градина, само че сутринта не се появил. Собственикът на дюнера, сириецът Рамзи описа пред “Струма ”: „ Кристиян беше най-хубавият ми служащ, дори му усилих заплатата неотдавна. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да чества с другари. Беше мирен и трудолюбив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с другар. Потресен съм от случилото се. Не мога да допускам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем ”, описа Рамзи, шокиран от вестта за гибелта на 21-г. Кристиян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР