Снимка от затвора на Валентин Цанков и К. С. бе

...
Снимка от затвора на Валентин Цанков и К. С. бе
Коментари Харесай

Кръвожадни бандити със снимка от пандиза

Снимка от пандиза на Валентин Цанков и К. С. бе публикувана от Блиц. Тя е по време на ареста им през октомври 2017. На фотоса се вижда по какъв начин двамата демонстрират междинен пръст на фона на двуетажно железно легло, върху което има надпис "Fuck the police ".

Името на Валентин Цанков нашумя през последните години, защото той е непосредствен до Иван Турчина и неговата тайфа обирджии. Те станаха известни с редица закононарушения от обири на коли до нагли грабежи.

През септември предходната година, откакто Валентин Цанков, Иван Турчина и още двама техни приятели направиха следващ обир, те се озоваха още веднъж в ареста, само че Цанков тогава се разгласи за жертва на полицейско принуждение.

По неофициална информация въпросната фотография е направена едвам месец по-късно съвещание. Не е ясно кой е създател на фотографията. В бандата за кражби на Турчина са още Владислав Г. – Ади, Павел Пачата и Пирона, които са считани за водачите във въоръжените грабежи в страната.

Те бяха задържани през февруари предходната година, откакто направиха три следващи обира за хиляди левове. После апашите бяха пуснати на независимост, откакто бяха арестувани за кражби в София, само че минути по-късно бяха отново окошарени за грабеж на каса в Елин Пелин станал на 18 януари. Тогава бандата е отмъкнала към 10 000 лв.. После последва обира на чужденец в кв. "Илиянци ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР