Снимка от срещата на Зеленски с главния изпълнителен директор на

...
Снимка от срещата на Зеленски с главния изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Американската „Блек рок“ изкупува Украйна. Защо елитите в САЩ да искат мир при такава сделка?

Снимка от срещата на Зеленски с основния изпълнителен шеф на „ Блек рок “ Лари Финк (Снимката е предоставена от формалния уебсайт на президента на Украйна)
Автор: Брадли Девлин,  Следвайте " Гласове " в 

Украйна има нов покровител от запад. Не става дума за национална страна или боен бизнесмен, а за финансовата компания. Украйна разгласи в сряда, че украинският президент Володимир Зеленски е провел видеоконферентна връзка с основния изпълнителен шеф на „ Блек рок “ Лари Финк. Двамата явно са сключили договорка за съгласуване на капиталовите старания за възобновяване на раздраната от войната страна. В съобщението се показва, че някои ръководители на „ Блек рок “ ще посетят Украйна през 2023 година, с цел да изпълнят консултативните си отговорности. " В сходство с предварителните съглашения, подписани по-рано тази година сред президента и Лари Финк, екипът на „ Блек рок “ работи от няколко месеца по план, който има за цел да поучава украинското държавно управление по какъв начин да структурира средствата за възобновяване на страната ", съгласно украинското държавно управление
Едно такова авансово съглашение е меморандумът за съгласие, сключен между „ Блек рок “ и Украйна. Подписан е от украинското министерство на стопанската система и BlackRock Financial Markets Advisory във Вашингтон на 10 ноември 2022 година В него се споделя, че BlackRock FMA ще поучава украинското държавно управление, по-специално Министерството на стопанската система, за капиталовата пътна карта за възобновяване на стопанската система на Украйна. 
Прессъобщението на „ Блек рок “ за меморандума от 10 ноември е цялостно с кухи корпоративни изречения. Компанията ще работи с Украйна " за основаване на пътна карта за прилагане на капиталовата рамка, в това число за установяване на избор на планове за плануванаъа организация, конструкция, мандат и ръководство ".

За базираната в Ню Йорк капиталова компания непрекъснато се написа в американските медии. Статия на Wall Street Journal от лятото твърди, че „ Блек рок “ е една от няколкото огромни капиталови компании, причиняващи деформиране на жилищния пазар. Материалът разказва по какъв начин „ Блек рок “ и компании като нея употребяват големите си капитаи, с цел да купуват еднофамилни къщи, повишавайки цените. 
Има два непосредствени стопански резултата от гореспоменатите нараствания на цените. Първо, по-високите жилищни разноски облагодетелстват парцелите, които към този момент са благосъстоятелност на „ Блек рок “, изключително в региони, където компанията е вложила доста.
Вторият резултат е, че изкуствено повишените цени изтласкват работещите фамилии, оставяйки единствено богатите или капиталовите компании с големи капитали като единствени играчи, останали на пазара. 
В Хюстън, да вземем за пример, милиардерът Финк оповестява, че стои зад една четвърт от последните покупки на жилища. Той просто изкупува цели квартали и ги употребява за отдаване чартърен. „ Блек рок “ оказва помощ за основаването на непрекъсната класа наематели, макар че от дълго време се знае, че собствеността на жилище е един от основните детайли за създаване на благосъстояние и поддържане на американската междинна класа.
Всичко това е много вбесяващо. Почти сигурно „ Блек рок “  получава обилно възнаграждение от украинското държавно управление за консултиране по тази пътна карта за възобновяване. И от кое място украинското държавно управление сега получава финансирането си, като се има поради, че стопанската система му е в безпорядък и войната е скъпо начинание? От държавното управление на Съединени американски щати, несъмнено. До края на календарната година Съединени американски щати ще са дали 13 милиарда $ директна бюджетна поддръжка за държавното управление на Украйна, с цел да избегне недостиг и прям банкрут, а президентът Джо Байдън даде обещание да поддържа Украйна " толкоз дълго, колкото е належащо ".
Така че „ Блек рок “ получава възнаграждение от американските данъкоплатци посредством украинското държавно управление, с цел да създаде проект, който подсигурява триумфа на бъдещите вложения в Украйна. Инвестиции, спечелени от превръщането на американските жилища в недостъпни за американците.
Със договорка като тази, за какво тази за нашият финансов и политически хайлайф в миналото биха желали мир?
Брадли Девлин е кореспондент на The American Conservative. Завършил е Калифорнийския университет в Бъркли със компетентност " Политическа спестовност ". Бил е кореспондент на Daily Caller, публикувал е в Daily Wire и Daily Signal.
Източник: 
 
 
 
 
03 Яну 2023334103 Яну 2023396531 Дек 2022470629 Дек 2022403728 Дек 2022126327 Дек 20223486КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022193024 Дек 2022303803 Яну 202340028 Дек 2022648
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР