Снимка от метрото в Москва предизвика бурни дискусии у нас.

...
Снимка от метрото в Москва предизвика бурни дискусии у нас.
Коментари Харесай

Снимка от метрото в Москва предизвика бурни дискусии в България

Снимка от метрото в Москва провокира бурни полемики у нас. Според информацията, която бе споделена в обществените мрежи, фрагментът е сниман предишния понеделник в пиков час. Снимката демонстрира пасажери, които до момента в който се возят, четат книги. Повечето от тях са правостоящи.

Кадърът доближи и България и провокира нееднозначни реакции, написа " Дарик ". Част от нашенците адмирират руснаците и тяхната обич към писаното слово и горещо предлагат българите да последваме образеца им.

Други обаче съществено подлагаха на критика хората, които четат в публичния превоз. Според част от българите, четящите пасажери употребяват книгите като „ тога невидимка ", с цел да се вършат, че не виждат възрастни, бременни и хора в тежко здравословно положение.

„ Не е похвално, тъй като метрото не е читалня. Тук сядат, вадят си книгата и край, кой умира, кой се задушава, кой е на години и има право на място, не се отразява по никакъв мотив. Язък им за преекспонирания разсъдък на читателите ", написа възмутена жена.

Зевзеците също побързаха да разясняват фрагмента. Според тях четящите в московското метро са се подготвяли за изпит и по тази причина вперили взор в книгите, а други показаха песимизъм, че фрагментът е режисура.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР