Снимка от 1917 г., направена в Канада и публикувана през

...
Снимка от 1917 г., направена в Канада и публикувана през
Коментари Харесай

Сензация от архивите: Наистина ли този младеж на снимка от 1917 г. е пътешественик във времето

Снимка от 1917 година, направена в Канада и оповестена през 1974 година в книгата на Лестър Кинг Рей Питърсън " Великата история на нос Скот ", наподобява напълно елементарна. Въпреки това, измежду група хора на рид, облечени съгласно модата на времето си, ясно се обрисува млад мъж в тениска и къси панталони и даже съвременна прическа, написа Блиц.

Човекът наподобява по този начин, като че ли той е пристигнал от плажа през 1980-те години, а е попаднал на фотографията през 1917 година с един куп инспектори в построяването на мост. Снимката е направена в Кейп Скот и е оповестена в " The Cape Scott Story " още през 1974 година.

Обърнете внимание, той наподобява изплашен, както и двамата души от двете му страни. Позицията на ръцете му демонстрира, че той като че ли се пробва да се успокои. Също в най-десния ъгъл може да се види дама (облечена в стила на това време), сочеща към него. С други думи, хората не стоят неподвижни, гледайки камерата за 5 минути със сухи лица, както е било превечно в това време, а гледат към индивида с неразбиране.



И в този момент просто погледнете косата му!

И да, тениска. Те са изобретени през 1913 година, а  само допреди 4 години са се употребявали като " долна риза " - всички мъже на фотографията имаг ризи с дълъг ръкав - в най-хубавия случай би било извънредно да се носят " по долни дрехи " и, несъмнено, не на фотографията!

Photoshop? Не. Photoshop не е фиктивен до 1988 година

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР