Снимка: Ogilvy Group Ogilvy Group създава &play в отговор на

...
Снимка: Ogilvy Group Ogilvy Group създава &play в отговор на
Коментари Харесай

Ogilvy Group отпразнува старта на криейтив студиото &play

Снимка: Ogilvy Group

Ogilvy Group основава &play в отговор на потребността и условията на актуалните марки от по-големи еластичност, експедитивност и нововъведения в информационното обслужване, като съчетава цифрова криейтив организация и продукционно студио за видео, фотографско и аудио наличие. Голяма част от плановете се измислят и извършват in-house, което редуцира процесите и разрешава по-голям креативен надзор върху качеството на финалния артикул. Студиото към този момент работи с марки като adidas, Storytel, OSHEE и Hilton.

Снимка: Ogilvy Group

" Нуждите на сътрудниците ни непрекъснато се трансформират - това вършим и ние. С &play имаме упоритост да обслужваме освен българския пазар, само че и пазарите в Средна Азия ", споделя Иван Тотев, единият от двамата креативен шефове на &play.

" Криейтив хората в България са не по-малко надарени или можещи от тези отвън страната ни. Напротив - потребността да бъдат адаптивни им е дала опция да гледат на оригиналността по напълно различен метод. В &play желаеме да използваме това. ", споделя Димитър С. Стефанов, другият креативен шеф на &play.

Снимка: Ogilvy Group

Екипът на &play е формиран от 10 надарени мултидисциплинарни експерти - контент криейтъри, образни актьори и режисьор, с ноухау в гейминг, технологиите, AI и web 3. Творческите шефове Иван Тотев и Димитър С. Стефанов са работили за доста от най-големите марки в България и за интернационалната мрежа на WPP.

Снимка: Ogilvy Group

Повече информация за &play
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР