Снимка: Официална Facebook страница на Военномедицинска академия - ВМАЗа пореден

...
Снимка: Официална Facebook страница на Военномедицинска академия - ВМАЗа пореден
Коментари Харесай

Лекарите от ВМА също с призив да бъдем разумни с коронавируса

Снимка: Официална Фейсбук страница на Военномедицинска академия - ВМА

За следващ ден медици излизат с апел да се спазват противоепидемичните ограничения. Тази вечер това направиха от ВМА и други огромни лечебни заведения в страната. Тяхната молба е да бъдем рационални и да не нарушаваме признатите ограничавания.

И довечера екипите на ВМА излязоха с апел към обществото да се съблюдават прецизно ограниченията за ограничение разпространяването на COVID-19. Те обявиха, че макар умората, месеци наред са на работните си места и извършват своя дълг в името на здравето, предава Нова тв.

Флашмобове имаше пред ВМА, " Пирогов ", " Света Анна ", Центърът за незабавна здравна помощ и други лечебни заведения в София.



" Борбата против болестта продължава към този момент 8 месеца, а екипите са на ръба на силите си... Крият умората зад маските. Нека бъдем солидарни и да пазим себе си и нашите близки. Само виновното държание ще ни резервира здрави ", споделят медиците на първа линия от Военномедицинска академия.

Те прибавят, че вярват че с общи старания ще успеем да преодолеем и предизвикателството COVID-19.

Снощи в самодейността се включиха медици от " Пирогов ", " Военномедицинската академия ", " Александровска "  болница и " Окръжна "  болница в София. Посланието е: " Да бъдем виновни и да пазим себе си и хората към нас ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР