Снимка: Община Велико ТърновоПодалата оставка като зам.-министър на труда и

...
Снимка: Община Велико ТърновоПодалата оставка като зам.-министър на труда и
Коментари Харесай

В системата винаги има място: Димитрова стана директор в община Велико Търново

Снимка: Община Велико Търново

Подалата оставка като зам.-министър на труда и обществената политика Росица Димитрова се завръща на работа в община Велико Търново. Тя ще заема остарялата си служба отпреди да стане зам.-министър - шеф на дирекция “Социални действия и опазване на здравето ”, написа fakti.bg.

Димитрова подаде оставка, която бе бързо призната поради командировката ѝ за конференция в Ню Йорк, за която е употребила самолетен билет, струващ над 8000 лв.. Конференцията бе за хората с увреждания, което пък провокира скандал на фона на протестиращите с палатков лагер пред Народното събрание родители на деца с увреждания.

“Считано от 25 юни 2018 година, шеф на дирекция " Социални действия и опазване на здравето " в Община Велико Търново е Росица Димитрова. Тя заемаше тази позиция до назначението ѝ за заместник-министър на труда и обществената политика.

При преустановяване на правните отношения ѝ с Министерството на труда и обществената политика Росица Димитрова има право да заеме предходната си служба в Община Велико Търново ”, оповестяват от пресслужбата на общината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР