Снимка Община Царево, пресцентър, архивОгромна трагедия потопи в сълзи Царево.

...
Снимка Община Царево, пресцентър, архивОгромна трагедия потопи в сълзи Царево.
Коментари Харесай

Огромна трагедия в Царево! 15-годишен се удави под Светия кръст на Боруната

Снимка Община Царево, пресцентър, списък

Огромна покруса потопи в сълзи Царево. 15-годишно момче от града, което всички познават като ужасно дете, се удави преди част на скалите под Светия кръст на Боруната, научи Флагман.бг.

Тийнейджърът бил с огромна компания, момчетата са скачали във водата, с цел да си вдигнат адреналина. Мястото е обичано за локалните, само че трябвало добре да познават морето.

``
реклама

15-годишният Д. обаче не е решил точния ъгъл на скока си и евентуално се е блъснал в подводна канара, което го е зашеметило, а по-късно се е паникьосал и не е съумял въобще да излезе. Морето през днешния ден, към 14:30 часа, когато е станал случая, е било относително умерено. Приятелите на момчето се пробвали да го спасят, повикали и помощ.

Първи се отзовал пожарникар с малко име Влади, както и различен негов сътрудник, пристигнал дружно с брат си. Те са скочили във водите на Черно море, извадили са младежа, пробвали се да му окажат първа помощ, в това число и изкуствено дишане във водата, ученикът от Царево обаче към този момент бил умрял.

Дошлите на място парамедици установили гибелта му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР