Снимка: Novini.bgИскам да благодаря на колегите от СДС, с които

...
Снимка: Novini.bgИскам да благодаря на колегите от СДС, с които
Коментари Харесай

Мария Габриел: Българите показаха, че не вярват на фалша и компроматите

Снимка: Novini.bg

Искам да благодаря на сътрудниците от Съюз на демократичните сили, с които направихме прелестна акция. Искам да благодаря и на всички гласоподаватели, които не се подадоха на подправените вести, на отрицателната акция, на неизпълнимите обещания на нашите съперници. Имахме и още един незабележим конкурент. За него това е първа загуба, а за менторът му е поредна. Ние направихме една позитивна акция и постоянно сме защитавали нещата, които можем да осъществим. Благодаря, че гласоподавателите ни дадоха амнистия.

``
реклама

Това сподели на специфична конференция в централата на ГЕРБ лидерът на листата на партията за евроизборите Мария Габриел, която разяснява първите резултати от вота, написа Novini.bg. " Лидерът Бойко Борисов ще даде конференция във вторник. На нея той ще даде отговори на всички ваши въпроси. Всички си задаваме въпроси, само че ще изчакаме да се направи разбор и да излязат окончателните резултати ", разкри тя.

" Нашата акция сподели забележимите резултати в българските градове и села. Българите демонстрираха, че не имат вяра на фалша и компроматите. Силата ни беше, че показахме, че можем да вършим неточности, само че постоянно ги проучваме и сме подготвени да не ги позволяваме още веднъж ", безапелационна беше Мария Габриел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР