Снимка: Нова телевизияНовините на NOVA ще се излъчват на живо

...
Снимка: Нова телевизияНовините на NOVA ще се излъчват на живо
Коментари Харесай

Нова ще излъчва новините на 11 септември едновременно от София и Ню Йорк

Снимка: " Нова телевизия "

Новините на NOVA ще се излъчват онлайн от София и Ню Йорк 20 години след атентатите, които трансформираха вечно света. На 11 септември емблематичните лица на медията Ани Салич и Николай Дойнов ще водят за първи път централната осведомителна емисия по едно и също време от два континента, оповестяват от медията.

Ани Салич ще показа най-важните и основни акценти от България в студиото на Новините на NOVA в София. Николай Дойнов ще се включи непосредствено от Кота нула на най-кървавия терористична акт в историята на Съединените американски щати, белязал вечно целия свят. Какво се е трансформирало 20 години след рухването на двете кули, с какво си спомнят този исторически ден очевидците от първа линия и има ли късмет светът още веднъж да бъде застигнат от сходен призрачен сън? Отговорите на тези и още въпроси ще даде журналистът на NOVA от специфичното студио в сърцето на офанзивата, където ще направи феновете съпричастни и с годишната мемориална гала в памет на починалите близо 3000 души по време атентата. На нея ще бъдат събрани всички близки на жертвите, които ще прочетат имената на починалите при серията набези.

В събота, тъкмо 20 години след деня, в който свободният свят се изправи против терора, феновете ще могат да видят и извънредни срещи с очевидци на нещастието, публицисти и дипломати в уикенд формата „ Събуди се “. Ексклузивно наличие ще предложи и предаването „ Офанзива “ по NOVA NEWS. Предстоят диалози с забавни събеседници, измежду които и министърът на външните работи по време на атентатите Соломон Паси, както и директни включвания през целия ден на водещия Николай Дойнов. Пряко ще бъде предадена мемориалната гала от Пенсилвания. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР