снимка Николай Слатински, фейсбукСлави Трифонов не бива да се превръща

...
снимка Николай Слатински, фейсбукСлави Трифонов не бива да се превръща
Коментари Харесай

Николай Слатински: Радвайте се, че Слави Трифонов има само 24%

снимка Николай Слатински, фейсбук

Слави Трифонов не трябва да се трансформира на обединител на хората, които са подготвени да гласоподават против многопартийната система и като цяло против Прехода, това предизвести специалистът по национална сигурност Николай Слатински. В собствен коментар във Facebook той съобщи, че планувал тази заплаха още преди 20 години. " Тогава доста от критикуващите през днешния ден Бойко Борисов и Слави Трифонов, или водеха дамите си да се снимат със славния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, или водеха приятелките си да провиснал души на концертите на бойкия нюуейвчалгар ", написа Слатински. Публикуваме коментара му без редакторска интервенция:

" Понеже, отново да кажа, не в този момент, а преди близо 20 години в разбор за президента предвиждах най-опасния сюжет за България, означаващ превръщането на ББ и СТ в сериозни и катастрофични за съдбините на България фактори (тогава доста от критикуващите през днешния ден тези двама души, или водеха дамите си да се снимат със славния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, или водеха приятелките си да провиснал души на концертите на бойкия нюуейвчалгар,то от време на време през тези седмици ми иде да изкрещя от обезсърчение:
- Радвайте се, че СТ има единствено 24%!
Така СТ при всички случаи ще бъде следен от Народното събрание. Гласувалите за него в този момент са против всички политически играчи без оглед на приноса и виновността им. Те санкционират политическото статукво и отхвърлят неприятното (според тях) от сегашното.
Затова не допускайте СТ да събере в близко бъдеще гласовете на голямата част от гласуващите към този момент против политическата многопартийна система, на готовите да санкционират изобщо Преходаи на искащите да дадат картбланш на СТ за по-добро (според тях) бъдеще! 
Тогава към този момент СТ ще смете всичко и всички и стихията на недоволството, несъгласието, неудовлетвореността и несговорчивостта ще ни накара да се опомним, само че ще бъде късно!
По-добре СТ укротен и вкаран вътре в демократичната система, в сравнение с демократичната система окована и вкарана вътре в аполитичното, анормалното, алогичното, аразсъдъчното,  аномалното и неуместното светоусещане на СТ!!!! "

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР