Снимка, направена от Кейт Мидълтън на покойната кралица Елизабет II

...
Снимка, направена от Кейт Мидълтън на покойната кралица Елизабет II
Коментари Харесай

Хакерката Кейт Мидълтън редактирала и снимка на Елизабет II с внуците ѝ

Снимка, направена от Кейт Мидълтън на починалата кралица Елизабет II с внуците ѝ, е била цифрово изменена, съгласно фотографска организация, която е разгледала фотографията след абсурда с портрета на принцесата на Уелс за Деня на майката.

Според информацията последната фотография на кралското семейство, която е подложена на инспекция, е снимана от 42-годишната Мидълтън през август 2022 година и е оповестена от Бъкингамския замък на 21 април 2023 година в чест на починалата кралица, която в този ден щеше да навърши 97 години.

На фотографията починалата кралица е седнала на диван с 10 от своите внуци и правнуци в замъка Балморал.

Но в нова редакторска записка Getty Images предизвестява, че

изображението  “е било цифрово усъвършенствано при източника. ”



Снимката наподобява има голям брой странности, както първо заяви The Telegraph.

Едно от най-ярките несъответствия може да се види в профил на полата на кралицата. Карираният десен не се подрежда в една линия и наподобява като че ли е бил изрязан и изместен на изображението.

Зеленият диван, на който седи кралицата, има сходно разминаване до правнучката Савана Филипс и под ръката на принц Джордж. А зад цвета на ризата на Джордж се вижда черно леке — там, където би трябвало да е десенът на роклята на братовчедка му.

Появява се и мрачно леке до ухото на принц Луи, както и нащърбен силует,

разкриващ други цветове зад силуета му. Друга назъбена и инцидентна цветна линия може да бъде видяна директно до подлакътника на дивана.

През предходната седмица главните новинарски канали смъкнаха фотография, оповестена от Мидълтън на нея и трите ѝ деца, откакто откриха, че тя е манипулирана.

По-късно принцесата призна, че е редактирала портрета.

“Подобно на доста фенове фотографи, понякога опитвам с редактирането, ”

сподели тя в изказване, оповестено в X предишния понеделник.  “Исках да изразя извиненията си за объркването, което провокира фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден. ”

Дворецът Кенсингтън показа фотографията за Деня на майката на фона на опасенията за здравето на Мидълтън откакто тя претърпя коремна интервенция. Но подправената фотография единствено в допълнение подхрани тайните теории за нейното местоположение, защото тя не е била виждана на обществени места в продължение на няколко седмици след интервенцията.

Друг видим — въпреки и откъслечен — аспект на фотографията на кралицата е, че принц Арчи и принцеса Лилибет липсват в групата на внуците ѝ.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР