Снимка на три момичета, облечени в рокли със цветовете на

...
Снимка на три момичета, облечени в рокли със цветовете на
Коментари Харесай

Снимката с трите момичета на Шипка: Хора опитвали да изтрият инициалите на автора


Снимка на три девойки, облечени в рокли със цветовете на България под обиколи обществените мрежи и впечатли потребителите. Снимката е така наречен фотоманипулация, защото девойките са три, а ммоделът в действителност е единствено един.

Снимката е дело на пловдивския фотограф Георги Иванов, а концепцията за нея е на неговата другарка Виктория. Тя взема решение, че желае да поздрави българите за по някакъв метод.
На фотографа му лишава часове, с цел да направи фотографията
Снимка: bTV

„ Двамата напълно сами заснехме въпросната фотоманипулация. Това са композиция от няколко фрагмента, събрани в едно. Цялото нещо ми лиши 7-8 фрагмента и няколко часа труд “, споделя фотографът Георги Иванов.

Георги обаче остава отчаян, защото някои от хората, споделили фотографията, скриват, че той е създателят.
Георги работ и по други сходни планове
Снимка: bTV

„ Това ме изненада по много противен метод. Хората полагаха старания, с цел да изтрият буквите ми от фотографията и не загатваха кой е създателят. Нямам концепция за какво някой поставя старания да скрие кой е създателят, като просто може да я показа по верния метод “, споделя фотографът.
Георги работ и по други сходни планове
Снимка: bTV

Двойката работи и по други планове, употребявайки още веднъж фотомонтаж. Харесва му нещата да наподобяват фантастични. Двамата даже обмислят да създадат своя галерия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР