Снимка на предполагаемо мъртвия ръководител на Вагнер“ , пътуващ във

...
Снимка на предполагаемо мъртвия ръководител на Вагнер“ , пътуващ във
Коментари Харесай

Потребители в социалните мрежи питат: Това Пригожин ли е?

Снимка на хипотетично мъртвия началник на „ Вагнер “, пътуващ във трен по линията Санкт Петербург – Москва от този месец, провокира лавина от реакции и мнения в обществените мрежи.

Пригожин, за който Кремъл удостовери, че е умрял в самолетна злополука през август м.г., продължава да буди интерес измежду интернационалната общественост, защото съгласно мнозина той към момента е жив.

По тази причина не е изненада, че фотографията на индивида, който наподобява значително на тогавашния персонален готвач на Путин, провокира такава сензация в обществените медии.

Проверка на Нюзуик обаче открива „ съвсем несъмнено “, че въпросният човек не е, макар невероятната външна аналогия.

Ушите на Пригожин са напълно разнообразни от индивида на фотографията. Лобовете на Пригожин бяха разполовени и леко повдигнати от околния хрущял на външното му ухо. Тази отличителна характерност е забележима в медийната снимка и новините за него. Антиспиралата на Пригожин, отнасяща се до повдигнатия, пълен борд от хрущял, който седи във забележимата част на ухото, също е с изцяло друга форма, както може да се види на фотоси, оповестени от съветските държавни медии, написаха от редакцията на американското издание.

И не на последно място, от Нюзуик изричат сериозните си подозрения, че даже в случай че Пригожин е жив, е доста малко евентуално да се придвижва из Русия, ползвайки публичен или междуградски превоз.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР