Снимка на линейка на столичния Център за спешна медицинска помощ

...
Снимка на линейка на столичния Център за спешна медицинска помощ
Коментари Харесай

Снимка шокира потребители във Фейсбук: Какво превозва тази линейка?

Снимка на кола за спешна помощ на столичния Център за незабавна здравна помощ шокира потребителите в обществената мрежа. 

Кадърът е оповестен в една от групите във Facebook, като авторката твърди, че профилираният автомобил транспортира зелки. За минути постът събра стотици мнения - някои гневни, други шеговити.

В реалност кола за спешна помощ та превозва чували с биологични боклуци, като специфичният знак ясно се вижда на една от фотосите.

" Чувалите, в които се транспортират биологичните боклуци са жълти. Те се връзват по специфичен метод, може би по тази причина са били оприличени на зелки. Тази кола за спешна помощ се употребява единствено и само за превоз на боклуци от подобен тип. Има светлинна и звукова сигнализация, с цел да може водачът да сигнализира останалите участници в придвижването. Представете си какво би станало, в случай че този автомобил попадне в злополука и чувалите се разпилеят ", съобщи представителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска, представена от Дирднес.бг 

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР