Снимка на книга, използвана не по предназначение в тоалетна в

...
Снимка на книга, използвана не по предназначение в тоалетна в
Коментари Харесай

Тоалетна ли е това, читалня ли е? Преценете сами

Снимка на книга, употребена не по предопределение в тоалетна в благоевградското читалище " Никола Вапцаров ", взриви обществените мрежи.

В интернет се появиха фотоси на тоалетните в читалището в Благоевград. Това, което възмути хората, е че в културната институция вместо тоалетна хартия се употребяват книги, съобщи Bulgaria ON AIR.

Последва и обяснението от секретаря на читалището Илиян Юручки, който сподели, че въпросната тоалетна се употребява извънредно рядко, единствено когато има събитие в огромния читалищен салон.



Вчера на площада е било изпращането на нашите военнослужещи за задача и по този мотив фоайето било отворено. Независимо по какъв начин, факт е, че книгата от фотографията е употребена в сфера, надалеч от предназначението ѝ.

Без отговор обаче остава въпросът кой на път за тоалетната е решил да употребява книга вместо тоалетна хартия. Дали военнослужещ или инцидентен минувач не излиза наяве, само че в областта на положителните пожелания остава вярата, че книгата е употребена единствено за уплътняване на времето. /Марица.бг

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР