Снимка: МВРДвама преподаватели от Центъра за специализация и професионална подготовка

...
Снимка: МВРДвама преподаватели от Центъра за специализация и професионална подготовка
Коментари Харесай

Преподаватели от Академията на МВР във Варна със сребърен медал от републиканското по карате

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Двама преподаватели от Центъра за специализация и професионална подготовка към Министерство на вътрешните работи във Варна - Мариян Петров и Велин Казаков, завоюваха сребърен орден от републиканското състезание по карате и народен обзор по полицейска персонална отбрана за чиновници на вътрешното министерство.

Вицешампионите са част от клуба по карате и джу джицу “Левски ”, сплотяващ чиновниците на Министерство на вътрешните работи, работещи по методиката на интернационалния инструктор шихан Тони Петров. Шампионатът се организира на 21 юли в Бургас. В него участваха 13 тима от 9 клуба в страната. 
“Този триумф е плод на дълготраен труд и старания. Сребърният орден ни стимулира да упражняваме още по-усърдно. Поставихме си за цел на идната Купа България да станем първенци ”, съобщи преподавателят в Министерство на вътрешните работи Мариян Петров.  
Състезателите на “Левски ” завоюваха и първо място в комплексното класиране за годината. Шампионите завоюваха най-вече медали и точки от извършените надпревари по карате и полицейска персонална отбрана. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР