снимка МВР22-годишен мъж е в неизвестност вече шести ден. Дарин

...
снимка МВР22-годишен мъж е в неизвестност вече шести ден. Дарин
Коментари Харесай

Шести ден няма следа от Дарин Лазаров, досега не е изчезвал

снимка Министерство на вътрешните работи

22 -годишен мъж е в неопределеност към този момент шести ден. Дарин Лазаров е учил в Академията на Министерство на вътрешните работи в София. Последно е забелязан в региона на Околовръстното, покрай столичния квартал " Драгалевци ". Телефонът и автомобилът му са открити, само че от момчето към момента няма и диря, съобщи.

" Търсихме на всички места в Самоков и в региона на София. Тъй като столицата е огромна, се насочваме към места, на които последно е видяна колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място ", сподели майката на момчето Тони Лазарова пред Нова тв.

Тя изясни, че вечерта преди изгубването си Дарин е бил на другарска среща в Самоков. „ След това допускаме, че е тръгнал към София. Смятаме, че към оня миг е бил самичък. На срещата не е посочил нападателно, комплицирано или смущаващо държание ", обясни още Лазарова.

Майката изясни, че не е усетила нещо, което да я тормози. Посочи, че до момента момчето в никакъв случай не е изчезвало.

Допълни още, че когато са открити телефонът и колата на Дарин, следи от принуждение не са били видяни.

" Не знаем към кой миг къде може да е отишъл. Работим ние, както и органите на Министерство на вътрешните работи, по всяка една версия, тъй като може да е някъде срещу лична воля ", сподели Лазарова.

Майката прикани всеки, който е видял детето ѝ, да се свърже с органите на реда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР