снимка МКИстория като от страшен филм се разиграла в руска

...
снимка МКИстория като от страшен филм се разиграла в руска
Коментари Харесай

Баба изплаши служителка на морга в Русия – съживи се след обявена смърт

снимка МК

История като от заплашителен филм се разиграла в съветска морга преди дни. 81-годишната Зинаида Кононова била оповестена за мъртва след интервенция на червата в Централната районна болница Горшеченски на 14 август, съобщи.

В 1:10 часа тялото й било откарано в локалната морга. Когато една от служителките на моргата пристигнала на работа 7 часа по-късно, тя не очаквала да види това, на което в действителност става очевидец. Зинаида е просната на пода и надалеч не е мъртва.

Жената била ужасена от гледката. Кононова се озовала на пода, откакто се пробвала да слезе от масата и да избяга от моргата, само че не съумяла. " Спокойно, бабо. Легни си. Тихо ", почнала да й приказва изплашената здравна сестра, а водач на кола за спешна помощ, който бил пред моргата, чул необичайния диалог и си помислил, че колежката му е полудяла. Но тогава парамедикът със личните си очи видял по какъв начин Зинаида хваща ръката на служителката и я моли за помощ. 

Кононова е увита в топли одеала и незабавно е откарана в интензивното поделение на болничното заведение. Служителите на здравното заведение пък звънят на племенницата й Татяна Куликова и й споделят: " Имаме необикновена обстановка. Тя е жива! ". Татяна незабавно хукнала към болничното заведение, а медицински екип от районната столица Курск бил изпратен да се погрижи за старата жена.

Докторите били уверени, че Кононова е изпаднала в клинична гибел за повече от 15 минути. Но някак си е съумяла да се върне към живота. Тя не познала племенницата си, нито си спомнила, че е претърпяла интервенция, само че почнала да приказва за остарелия си проблем с колената.

По-късно един от докторите и една здравна сестра признали, че изпратили тялото на Зинаида в моргата час и 20 минути откакто била оповестена за мъртва, а не два часа, както е по устав. Ръководството на болничното заведение стартира следствие, а ръководителят й доктор Александър Власов разгласи, че дамата е била реанимирана към 30 минути преди лекарят да разгласи, че е мъртва.

" Анестезиологът е доста обезпокоен. Тя се усеща доста зле, а и ние сме обезпокоени за нея. Всеки човек позволява неточности. Какво ще се случи с кариерата й по-късно към момента е под въпрос ", споделя той.

Сега старата дама се лекува в Курск, оповестяват от VK News.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР