Снимка: Министерство на отбраната на Русия15 бойни кораба на Русия

...
Снимка: Министерство на отбраната на Русия15 бойни кораба на Русия
Коментари Харесай

15 бойни кораба на Русия навлязоха в Черно море

Снимка: Министерство на защитата на Русия

15 бойни кораба на Русия навлязоха в Черно море. Те са от Каспийската флотилия и минаха под Кримския мост през Керченския пролив, заяви пресслужбата на Черноморския флот, представена от ТАСС, съобщи БНР.

" Като част от контролната инспекция за зимния интервал на образование, 15 кораба на Каспийската флотилия, в това число три артилерийски и осем десантни лодки, както и помощни кораби, направиха преход от Каспийско към Черно море ", се споделя в известието.

 

 
Според пресслужбата на Черноморския флот през вчерашния ден корабите минали под оперативния надзор на Черноморския флот и попълнили запасите от гориво и храна в пристанището на Темрюк. След като напуснаха Керченския пролив, корабите на Каспийската флотилия се насочиха към избраната зона, в сходство с проекта за контролна инспекция през зимния интервал на образование. По пътя по Волго-Донския канал с дължина над 100 км корабите пресичаха 13 шлюза.

Според проекта за прекосяване на контролната инспекция екипажите на Каспийската флотилия, в съдействие със силите на Черноморския флот, ще вземат участие в офсетните военноморски учения. Със заповед на командващия Южния боен окръг армейски военачалник Александър Дворников, елементи от морските пехотинци и крайбрежните сили на Черноморския флот и Каспийската флотилия участваха в инспекцията на готовността за отбиване на морски и въздушно-десантни щурмови сили.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР