Снимка МарицаУтре в 14 часа жителите на Белащица ще изпратят

...
Снимка МарицаУтре в 14 часа жителите на Белащица ще изпратят
Коментари Харесай

Утре погребват загиналата с АТВ Вилислава

Снимка " Марица "

Утре в 14 часа жителите на Белащица ще изпратят Вилислава Русева в последния й път. 25-годишната жена почина на място, откакто се заби с АТВ в крайпътно дърво, написа " Марица ".

Трагедията се разигра в понеделник по обяд на Околовръстния път край Белащица. Вилислава се спуснала с АТВ-то по пътя и на метри от черешова градина изгубила ръководство над возилото. На мястото няма следи от спирачен път, само че се вижда по какъв начин машината е предходна през крайпътната канавка, събрала е към 200 метра от металната ограда с колчетата и се е забила в крайпътно дърво.

Днес на мястото имаше сложени цветя, запалено бе кандило и дървен кръст с некролог. По асфалта нямаше следи от спирачен път.

Все още се разследват  аргументите за случая. Според полицията дамата нямала шофьорска брошура.

Смъртта на младото момиче потресе цяла Белащица. Някои не можеха да повярват, че Вилислава е мъртва. Други смятаха, че тя единствено е ранена и ще се възвърне. Надеждите им обаче бяха попарени, когато през днешния ден по обяд близки на момичето разлепиха некролози из селото. Те едвам сдържаха сълзите си.

25-годишната Вилислава е майка на 2-годишно дете. Преди време се разделила със брачна половинка си и се преместила от Първенец при баба си в Белащица. Те й помагали в развъждането на детето, защото майка й работила в Гърция. В селото чакат дамата да дойде, с цел да погребе детето си.

Според приятелки на Вилислава, АТВ-то й било оставено от брачна половинка й. Карал го брат й Никола, само че от известно време на него почнала да се качва и тя.

Преди дни, когато била на излет до непосредствен язовир, споделила пред собствен прочут, че предната гума на АТВ-то нещо не е наред. Мъжът огледал и я помолил повече да не се качва на него.

Вилислава не го послушала и в понеделник яхнала машината по Околовръстния път на селото. Трасето е извънредно натоварено, видя кореспондент на Marica.bg. Лимузини от вилната зона се спускат по асфалтирания и стръмен път с гневна скорост. По трасето се движиха и камионите от двете кариери над селото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР