Снимка: МарицаСветослав Каменов, обвинен за убийството на красивата рейнджърка Десислава

...
Снимка: МарицаСветослав Каменов, обвинен за убийството на красивата рейнджърка Десислава
Коментари Харесай

Убиецът на рейнджърката Десислава застана пред съда! Ето какво решиха магистратите

Снимка: " Марица "

Светослав Каменов, упрекнат за убийството на красивата рейнджърка Десислава Стоянова, се изправи пред Апелативния съд в Пловдив. Магистратите взеха решение дали да променят мярката му за неотклонение в по-лека, или да го оставят за непрекъснато в ареста, написа " Марица ".

``
реклама

Бившият рейнджър Светослав Каменов остава в ареста. Това реши Апелативен съд-Пловдив, като определението е дефинитивно. В правосъдната зала някогашният военнослужещ отхвърли да е убивал Десислава Стоянова. Неговата отбрана в лицето на юрист Снежанка Попчева изиска по-лека мярка и съобщи, че изводът на Окръжен съд, че Каменов е отговорен в припрян.

„ Разследващите не събират доказателства за неговата непорочност. Няма доказателства и за предумисъл и авторство. Каменов няма висящи каузи и е оправдан по старите си присъди “, съобщи юрист Попчева.

Според прокурор Ясенка Шигарминова правосъдният акт е обосноват. Каменов е бил разгласен за търсене не за ликвидиране, а по молба на непосредствен, тъй като е бил липсващ. След като се свързал с някогашната си жена е споделил, че е направил нещо неприятно. Поискал среща с някогашния си зет, който е служител на реда и на него разказал, че умъртвил дамата и разкрил детайлности по кое време е станало това и къде е скрил натрупа. След това не е давал пояснения.

Мъжът е на 42 години, роден в Сопот, само че живеел в региона на Мездра. Осъждан е за неплащане на прехрана и за подаване на погрешен сигнал, само че е оправдан.

Каменов беше арестуван на 6 декември край врачанското село Зверино, откакто се е укривал няколко дни. Жертвата му е дала колата си за ремонт, а вместо това той я предал за скраб в автоморга и е взел парите. Жената е убита на 30 ноември.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР