Снимка МарицаЩе стигна до Страсбург, ако трябва, но няма да

...
Снимка МарицаЩе стигна до Страсбург, ако трябва, но няма да
Коментари Харесай

Майката на Батмана: Синът ми е със страшни болки в затвора, ще стигна и до Страсбург

Снимка " Марица "

„ Ще стигна до Страсбург, в случай че би трябвало, само че няма да оставя по този начин нещата. Синът ми е със страшни болки след претърпяна интервенция на носа. По епикриза в четвъртък трябваше да му извадят конците, само че до този миг от пандиза не са подхванали нищо ”, оплака се Мария Господинова, майка на Цветан Господинов.

Името на Цветан Господинов-Батмана излезе в общественото пространство след арестите за палежите на колите на шефа на пандиза Божил Иванов и коменданта на мястото за лишени от независимост Стефан Георгиев. Батмана се трансформира в главен очевидец по случая, откакто уточни кои са причинителите на палежа. На 8 март обаче той бе пребит, до момента в който бе пуснат в отпуск по фамилни аргументи. Тогава Батмана постъпи в болница с потрошен нос и крака, оповестява „ Марица “.
 
„ Той може да е лишен от независимост, само че не може да се гаврят със здравето му. Аз не желая нищо друго от пандиза с изключение на да го заведат в болничното заведение или да повикат доктор да му извади конците, съобщи майката на Цветан. Тя описа, че е правила опит да влезе в контакт с управлението, че е уведомила прократурата, само че досега няма никакъв резултат.
 
„ Пребиха го за това, че стана очевидец, а за признателност получи това ”, съобщи възмутена Мария. И изясни, че синът ѝ е на обезболяващи и настанен в обща килия, а не в стационар или болница.
 
„ В понеделник ще занимая всички институции. Ако синът ми не получи обикновено човешко отношение, ще стигна и до Страсбург “, закани се Мария.
 
Шефът на Пловдивския затвор Божил Иванов съобщи, че сега не е на работа. „ Не знам какво му е на Батмана. Докато аз бях там, му нямаше нищо ”, бе сбитият коментар на Божил Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР