снимка Live.Varna.bgБезплатни туристически пешеходни обиколки на Варна започват за шеста

...
снимка Live.Varna.bgБезплатни туристически пешеходни обиколки на Варна започват за шеста
Коментари Харесай

Готовност за туристическия сезон: Започват безплатните туристически обиколки във Варна

снимка Live.Varna.bg

Безплатни туристически пешеходни обиколки на Варна стартират за шеста поредна година, проведени от дирекция „ Туризъм “ и Туристическия информативен център, в партньорство със Съюза на екскурзоводите в България. Това оповестиха от общината в морския град.

През актуалната година са планувани общо 110 обиколки, от които 90 на британски език и 20 на български. Основната цел е да бъде показани по забавен метод културно-историческото завещание и забележителностите на Варна.  

Групите с британските беседи ще се събират всеки вторник, сряда, петък и събота, в интервала от 1-ви май до 2-ри октомври, с начален час от 10:30, в Туристическия информативен център. Маршрутът, по който ще минават,е: Катедралата " Св. Успение Богородично ", паметникът на Цар Калоян, площад „ Независимост “, Дом на архитекта, ул. „ Преслав “, Католическата черква, Римските терми, ул. „ Осми ноември “, Музеят за Нова история на Варна, Военноморският музей, торпедоносецът " Дръзки ", аквариум, планетариум, Слънчевият часовник (входа на Морската градина), Фестивалният и конгресен център, Градската художествена изложба " Борис Георгиев ", Община Варна, Археологическият музей и други

За българската публика туровете ще се организират всеки първи и финален четвъртък на месеца - от 4 април до 28 ноември, както и на националните празници.

Графикът на туровете на британски и на български език тук:

http://www.visit.varna.bg/en/guided_tours/preview/116.html

http://www.visit.varna.bg/bg/guided_tours/preview/116.html

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР