Снимка Личен архивВарна загуби една от най-харизматичните си личности, обичания

...
Снимка Личен архивВарна загуби една от най-харизматичните си личности, обичания
Коментари Харесай

Отиде си журналистът, актьорът и поетът с уникален глас Енчо Павлов

Снимка Личен списък

Варна загуби една от най-харизматичните си персони, обичания публицист и стихотворец Енчо Павлов. Тъжната новина заяви за Varna24.bg опечалената му брачна половинка Милена Павлова, написа.

Черната новина, покосила фамилията, е пристигнала тази заран от болничното заведение, където Енчо е умрял след боледуване от ковид.

Енчика, както с любов го назоваха другари и сътрудници, ще остане в сърцата и спомените на всички, като извънредно богата артистична персона, човек с неповторим глас, душа и сърце. 

Актьор, стихотворец, диктор, два пъти почетен с премията от състезанието " Вапцарови дни ", радио и ефирен публицист, водещ на нощния блог " Нещата от живота ", основен редактор и водещ в Канал8.

Известен с прозвището " Гласът " поради емблематичния си глас, с който разтапяше публиката при осъществяването на неговите спектакли, един от които е " Бягащи хора ". Прекрасен публицист и радиоводещ.

Това са единствено част от професионалните и креативен изяви на Енчо Павлов, който в богатия си житейски път остави зад себе си и три деца, двама сина и дъщеричка.

Екипът на Petel.bg изрича най-искрени съболезнования на фамилията му.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР