Снимка: КонкурентЗапис от видеокамери може да разплете инцидента, след който

...
Снимка: КонкурентЗапис от видеокамери може да разплете инцидента, след който
Коментари Харесай

Разследващите попаднаха на важна следа, която може да разплете мистерията с изчезналия край Роман висш полицай

Снимка: Конкурент

Запис от видеокамери може да разплете случая, след който край Роман тази заран изчезна млад мъж, оповестява " Конкурент ", базирайки се на собствен източник. Петър Христов беше търсен през целия ден във водите на река Искър, край които изчезна тази заран.

Мъжът блъснал леко своя " Фолксваген " на завой край мястото, в което Малък Искър се влива в р. Искър. Счупено странично стъкло на немската машина потвърждава, че водачът е претърпял случай. Той обаче не бил нито толкоз тежък, нито рисков за здравето му - това са разказали пред проверяващите група студенти, които станали очевидци на случая. Те пробвали да притекат на помощ на мъжа, който пред очите им потопен във водите на Искъра.

Тъй като на кръстовище, край което е станал случая, има инсталирани видеокамери, проверяващите се надяват да схванат от тях детайлности към случката.

Припомням, че водолази с лодка издирваха тялото на мъжа, който изостави в колата си своето яке и документите си. Към края на деня издирването беше прекъснато, а детайлности се чака да има в утрешния бюлетин на полицията.

Местните описват, че изчезналият мъж работи в системата на Министерство на вътрешните работи, само че не е върховен служител на реда. Не дава отговор на истината и слуха, тиражиран от локален уебсайт, че е родственик на ръководителя на общинския съвет в Роман Тихомир Вълчев.

Петър е локално момче. Баща му Христо работи като таксиметров водач и е прочут с прякора Ицо Таксисто. Майката на ченгето е банков чиновник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР