Снимка: Канал 3Съпругата ми можеше да бъде убита в момента,

...
Снимка: Канал 3Съпругата ми можеше да бъде убита в момента,
Коментари Харесай

Сидеров: Съпругата ми можеше да бъде убита. Ще настоявам човек на Атака да оглави МВР

Снимка: " Канал 3 "

" Съпругата ми можеше да бъде убита сега, в случай че не беше излязла на бул. " Симеоновско шосе ", а беше останала в тази тъмна, крива уличка, която няма осветяване, където този получовек, този урод, аз по този начин ще го назовавам, я засича. Как да запазим положителния звук, когато имаш заплашен живот, когато полицията не прави нищо? Тя беше го пуснала към този момент да си потегля, когато аз дойдох. Ако не беше пристигнал екип на малкия екран и аз, полицията към този момент го пускаше ". Това съобщи пред Тв Европа водачът на " Атака " Волен Сидеров, чиято брачна половинка бе нападната словестно от суданец след злополука в петък, написа " Канал 3 ".

" От полицията ми обясниха, че не могат да ми дадат данните на този човек и че нищо не се е случило. През това време той ми сподели междинен пръст, изплези ми се в лицето, до него е служителят на реда - той не му прави забележка. В профила му излиза, че той е бил някакъв боен, наемник, палач ли, терорист ли, не знам. Снимал се е с въоръжение и изпод написа по какъв начин обича да е на война и да убива. Това е един човек, който е безусловно рисков. Аз тези данни ги дадох и на ДАНС. Неговите данни бяха загадка 4 часа. Накрая се разбра, че е суданец, който живее у нас ", изясни още Сидеров.

" Книжката му, с която го хванаха, беше невалидна. Преследва хора по булеварди, просто това е било като някакакъв екшън - той я засича, обръща цялото придвижване, полицията не идва през това време ", сподели той.

" От Министерство на вътрешните работи лъжат, аз ще желая сметка и от министъра на вътрешните работи. За следващ път се увещавам, че Министерство на вътрешните работи е една безусловно прогнила система. Аз ще бъда срещу да се отделят толкоз доста пари, тъй като в този момент ще влезе бюджетът за гласоподаване и още веднъж ще тръгнат да отделят милиард и нещо за една прогнила и корумпирана система ", съобщи Сидеров.
На котрааргумент от страна на водещата, че самият водач на " Атака " е в това ръководство, той отвърна: " Аз не съм в това ръководство. Аз съм в Народното събрание, а в това ръководство са министрите, министър председателят, вицепремиерите и останалите надолу по етажите. В Министерски съвет е тишина - като в църковен храм, до момента в който в Народното събрание - фокусът е върху нас, а в действителност действителната власт е там. В парламентарната република действителната власт е в изпълнителната власт - там, където отиват милиардите, тъй като стотици милиони отиват в ДАНС. Аз съм срещу да се налива милиард в една прогнила система и ще упорствам от квотата на Патриотите човек на " Атака " да оглави Министерство на вътрешните работи като министър. Единствено тогава може да се подсигурява, че в тази система може да тръгне да се слага някакъв ред. Имам и кандидатура, имам и хора, които ще застанат като екип. Имам подготвеност, имам и идея. Аз ще слага въпроса пред премиера ", сподели водачът на " Атака ".

" Ще слага пред премиера въпроса дали би трябвало Министерство на вътрешните работи да бъде в квотата на " Атака ". Аз считам, че би трябвало да бъде. Защото сега от моите съдружни сътрудници Красимир Каракачанов е вицепремиер по публичния ред, силовите министерства, т.е. той надзирава Министерство на вътрешните работи. Той до мемента не се е обадил. Не става въпрос за махане на един човек, а става дума за промяна на концепцията. Ние си унищожихме армията. Имаме над 65 000 служещи в полицията ", добави Сидеров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР