Снимка: Канал 3Не става ясно как е допуснато толкова години

...
Снимка: Канал 3Не става ясно как е допуснато толкова години
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Борисов изтърва собствената си държава

Снимка: " Канал 3 "

„ Не излиза наяве по какъв начин е позволено толкоз години Росен Ангелов  да е на независимост и да се стигне до такова закононарушение. Ако службите си бяха свършили работата нямаше да има такова ликвидиране. Това е едно доста тежко леке, което ще пречи на България доста дълги години ”, сподели в предаването " Денят онлайн ” на " Канал 3 " Атанас Зафиров.

„ Всичко това, което се случва е разследване неспособността на страната да опази живота, имуществото и правата на жителите. Аз считам, че преди всичко би трябвало да се слагат ползите на българите.  Борисов не е дал до момента оценка, за всичко, което се случва.  Той е изтървал ситуацията в личната си страна ”, сподели той.  

„ Трябва да се види по какъв начин е допустимо заран в центъра на София да се случи ликвидиране. То няма да бъде разкрито. Точно на тази дата, на която убиха Петър Христов се случи и разстрелването на шефа на фешън къща „ Агресия ”, за което към момента няма открит причинител. Това са неща, които стават на всички места, само че разграничителната линия е устрема на страната да се оправи с тези проблеми ”, безапелационен беше Зафиров.  

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР