Снимка: Канал 3Не се изненадвам от изказването на Валери Симеонов.

...
Снимка: Канал 3Не се изненадвам от изказването на Валери Симеонов.
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: С конспиративни теории Симеонов отклонява вниманието от истинските неща покрай Цветанов

Снимка: Канал 3

" Не се сюрпризирам от изявлението на Валери Симеонов. Няма възприятие къде се намира. Той няма и тези лидерски качества. Той изпускаше изречения когато майките стачкуваха. Беше изпратен от Борисов в залата на Народното събрание, още тогава трябваше да разбере, че за такива политици няма място. Прави тайни теории, с цел да отклони вниманието от същинските неща, които се случват около Цветанов. Как е достигнал до извода, че поради Движение за права и свободи е отхвърлен Цветанов, не знам. Той беше отхвърлен откакто сподели, че " на този свят няма кой да го накаже ". Това означаваше, че гледа към стола на първия в организацията, в която членува ", съобщи в предаването " Офанзива " по Канал 3 депутатът от ПГ на Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

" Изведнъж Симеонов осъзна, че Движение за права и свободи е в основата на отстраняването на Цветанов. Уж обединените, а постоянно разединени патриоти, отслабнаха откакто Цветанов се отдръпна ", показа Аталай. 

" Щом почнат да те хвалят в политиката, би трябвало да се огледаш. Някой се стреми да сътвори неприятности към теб. Движение за права и свободи няма да загуби нито една община. Винаги сме били покрай гласоподавателя, знаем по какъв начин да вършим избори. Не искахме да постановяваме боязън и да натискаме бизнеса, да строяваме горските, както искаше Цветанов ", сподели депутатът от Движение за права и свободи.

" Загубите ни се дължаха на това, че в избран миг бизнеса усети, че може да им изпратят инспекция от Национална агенция за приходите, започнаха да се ослушват и демокрацията отстъпи ", разяснява Рамадан Аталай. 

" В Дулово ГЕРБ издигаха един самостоятелен, който е от самото начало подвластен от господин Цветанов. Въпреки налагането на боязън и зависимости върху водачите, Движение за права и свободи знаеше какво да направи ", показа Аталай.

" Правим всичко допустимо да вземем Търговище, Шумен и Разград. Усилията ни са и в трите града. Винаги можем да спечелим на първи тур в регионални градове. Не спечелихме, тъй като постоянно ни вадят етническата карта. Казаха " турците идват, фесовете ще ви ръководят ". Все още се борим против тези негативи ", съобщи още той.

" Не очаквайте Движение за права и свободи да ползва правилото на принудата. В Народното събрание имаме съответната тежест, в случай че не сме ние, Народното събрание да е изпаднал в небитието и страната да е в безпорядък ", увери Аталай.

" Правим това, което е належащо за страната. Ние сме срещу нуклеарната енергетика ", добави той.

" Цените на тока няма да паднат, тъй като са доста ниски, както и заплатите ", приключи депутатът от Движение за права и свободи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши к
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР