Снимка, източник и видео: фейсбукПърво ще направим АМ Хемус. Тя

...
Снимка, източник и видео: фейсбукПърво ще направим АМ Хемус. Тя
Коментари Харесай

Борисов: АМ Хемус и пътищата в Северозападна България са ни приоритет

Снимка, източник и видео: фейсбук

Първо ще създадем Автомагистрала " Хемус ". Тя ни е приоритет. После по едно и също време с нея, оня ден отпуснахме близо 800 милиона за пътя Ботевград – Мездра, околовръстните на Видин, Враца и Монтана.

Това сподели премиерът Бойко Борисов в Стара Загора. " Парите за Автомагистрала " Хемус " в размер на над милиард лв. към този момент са уредени. Относно " Струма " - в този момент влязохме след Благоевград до Кресна. И тунелите, и автомагистралата би трябвало да я построим. И пътищата в Северозападна България, и " Хемус ". Показваме каквото сме създали до момента. И санираните блокове, и фонтаните, и площадите, и паркът. Стара Загора е доста прекрасен град за живеене, стадионът ви също е добър. След парка започваме летния спектакъл, гарата. До няколко месеца започваме да ремонтираме. А връзката с автомагистралата ще стане четири ленти ", даде обещание Борисов.

" Сега от Сливен пристигнах по остарелия път и си показах, в случай че " Тракия " я нямаше, целият този трафик щеше да минава през града. Само за това се замислете. А това е било преди 3-4 години, не преди 30-40. Но първо " Хемус " и след това всичко останало. Не желая нищо да давам обещание в този момент, с цел да не го сметнат за предизборно ", безапелационен беше Бойко Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: