Снимка Изправи се.БГПризивът, който Корнелия Нинова отправи по-рано днес, вече

...
Снимка Изправи се.БГПризивът, който Корнелия Нинова отправи по-рано днес, вече
Коментари Харесай

Хаджигенов и Манолова първи откликнаха на призива на Нинова: Правителството да спре всички сделки и концесии

Снимка " Изправи се.БГ "

Призивът, който Корнелия Нинова насочи по-рано през днешния ден, към този момент се радва на подкрепа. Коалиция „ Изправи се! Мутри вън! “ се разгласи за  прекъсване  на всички покупко-продажби и концесии от страна на държавното управление. Това съобщи пред „ Хоризонт “ един от съпредседателите ѝ адвокат  Николай Хаджигенов  в коментар на призива на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Това е цирк, ние в цирк няма да участваме. Ние би трябвало да спрем всички свинщини, а освен една от тях, на Борисов. Това за  концесия та е окей, а то не е единствено това. Те в този момент до момента в който си заминат до първия ден на Народното събрание, това ще е всеки ден и по 12 часа дневно. Т.е. всичко би трябвало да се спре, освен това “, сподели Хаджигенов.

Засега от другите две обединения – „ ИТН “ и „ Демократична България “ не са коментирали настояването на Българска социалистическа партия, което желае от тях да излязат с позиция за мораториум по покупко-продажбите, които държавното управление на Борисов прави в последния миг.

Според Нинова на следващия ден държавното управление възнамерява да гласува да се отсрочат заплащанията на концесионера на Летище София за период от 10 години, написа novinite.bg.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР