Снимка: Интерпол Спецпрокуратурата възобнови в понеделник делото срещу Мартин Георгиев,

...
Снимка: Интерпол Спецпрокуратурата възобнови в понеделник делото срещу Мартин Георгиев,
Коментари Харесай

Прокуратурата възобнови дело срещу обвиняем за наркобос, след като той се предаде сам


Снимка: Интерпол

Спецпрокуратурата възобнови в понеделник делото против Мартин Георгиев, който бе в неопределеност от 2015 година, когато избяга по време на интервенция на Министерство на вътрешните работи по залавянето му.

Оттогава насам той безрезултатно се търсеше с алена бюлетина на Интерпол по обвиняване за управление на проведена незаконна група, търгуваща с опиати.

В последна сметка Георгиев се съобщи самичък в ГДБОП на 7 юни, а три дни по-късно спецсъдът почете настояването на прокуратурата и го задържа за непрекъснато в следствения арест, макар редица пропуски на проверяващите.

Един от тях, бележит от магистератите, бе неналичието на доказателства по делото, че обвиненият изобщо е бил призоваван на непрекъснатия си адрес, с цел да му бъдат предявени обвиняванията. От спецпрокуратурата увериха, че такива опити са правени и ще приложат по делото доказателства в тази посока.

Мартин Георгиев е наследник на Мила Георгиева, подсъдима като водач на проведена незаконна група за Данък добавена стойност измами, занимавала се и с разпространяване на опиати и убийства.

През януари 2015 година тя бе задържана след акцията на полицията в кв. " Бояна ", при която изчезна синът ѝ. Името на Мила Георгиева, която е доведена щерка на някогашния началник на митниците Христо Кулишев, нашумя през 2012 година, когато Министерство на вътрешните работи организира акция под кодовото название " Универсалните ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР