Снимка: Инстаграм/Григор ДимитровДългоочакваното признание от Гришо най-после дойде. Българската звездна

...
Снимка: Инстаграм/Григор ДимитровДългоочакваното признание от Гришо най-после дойде. Българската звездна
Коментари Харесай

Григор Димитров призна, че вече мисли за семейство

Снимка: Инстаграм/Григор Димитров

Дългоочакваното самопризнание от Гришо най-сетне пристигна. Българската звездна ракета Григор Димитров призна пред задграничната преса, че към този момент мисли да сътвори семейство.

Това призна българската звезда в тениса в изявление за Hello Monaco, само че без да влиза в детайлности за персоналния си живот. В момента той е гадже с Лолита Османова, щерка на съветски паралия от кавказки генезис, предава

Димитров е имал травма в стъпалото, която получи на шампионата във Виена.Точно там Лола го гледаш от ложата. Той разкри, че в България към този момент работи фондация " Григор Димитров ". Идеята му пристигнала още като дребен, когато в родния Хасково бил на улицата с майка на връщане от уилище си и видял деца да протягат ръце през мрежа. Майка му Мария обяснила, че те са там, тъй като нямат родители. Но в случай че стане добър тенисист, ще може да им оказва помощ. 

" Ще оказваме помощ повече, когато нещата се оправят ", споделя някогашният номер 3 в света. 

Той споделя за остарялата си пристрастеност към високите скорости. ( " Адреналинът би трябвало да излиза по някакъв метод " ). Но към този момент има и друго занимание и събира остарели модели коли. Запалил се е от времето, когато живееше в Лос Анджелис с Мария Шарапова.

" В Монако непрестанно виждам остарели и именити модели коли и е супер ", споделя Димитров, който събира и часовници.

До дни той евентуално ще има нов треньор.Аржентинецът Данте Ботини, с който Кей Нишикори стана 4-и в света и игра край на US Open, към този момент пътува за Ница и след това за Монте Карло.

Григор не се е разделил публично с Кристиан Гро, само че германецът не е с него по шампионатите. Те бяха дружно в Калифорния в първите месеци на пандемията. После Димитров се върна в Европа, а Гро остана в Съединени американски щати, където живее. 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР