Рони О`Съливан победи Джон Хигинс в демонстративен мач по снукър,

...
Рони О`Съливан победи Джон Хигинс в демонстративен мач по снукър,
Коментари Харесай

Рони О'Съливан победи Джон Хигинс в демонстративен мач по снукър в Пловдив

Рони О`Съливан победи Джон Хигинс в показателен мач по снукър, игран пред над 1000 фенове в зала " Колодрума " в Пловдив. 7-кратният международен първенец О`Съливан надви с 5:3 фрейма.

Преди двамата да се изправят един против различен, те изиграха и един фрейм на двойки, като Велиан Димитров партнираше на О`Съливан, а Максим Костов бе в тим с Джон Хигинс. Този двубой бе извоюван от тандема Хигинс и Костов след впечатляващ брейк от 92 точки на шотландеца.

В същинския дуел сред О`Съливан и Хигинс, който бе във формат до спечелването на 5 от вероятни 9 фрейма, " Ракетата " взе първата част, а по-късно записа и сенчъри брейк от 103 точки, с цел да поведе с 2:0.

Хигинс отговори със серия от 87 точки, с цел да понижи изоставането си до 1:2, само че в идната партия О`Съливан още веднъж се възползва от своите шансове и възвърне задатъка си от два фрейма преди почивката.

След паузата Джон Хигинс бе по-концентриран и изравни до 3:3 след два следващи положителни брейка, надлежно от 76 и 90 точки.

В седмия фрейм Рони О`Съливан обаче първи получи опция за серия и записа втори сенчъри брейк от 110 точки, а по-късно завоюва и идната партия, с цел да се поздрави с крайния триумф - 5:3 фрейма.

Победителят получи специфична купа, която му бе връчена от кмета на град Пловдив Костадин Димитров.

В събота Хигинс и О`Съливан ще изиграят още един показателен мач в зала " Левски София " в столицата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР