Снимка и видео: Отровното триоБурни дебати, призив към полицаите да

...
Снимка и видео: Отровното триоБурни дебати, призив към полицаите да
Коментари Харесай

Хаджигенов към полицаите: Имаме обща цел и тя е оставка

Снимка и видео: " Отровното трио "

Бурни диспути, апел към служителите на реда да ги подкрепят и вест, че непознат евродепутат ще пристигна на Великото национално въстание в петък.

Това се случва на протеста, който продължава и довечера в София.

Както писахме, стачкуващите се събраха в " Триъгълника на властта ", с цел да изискат за 96-ти път оставките на премиера Борисов, държавното управление и основния прокурор Гешев, написа

След като по-рано през днешния ден Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи разгласи, че е готова на " ефикасни протестни дейности ", " Отровното трио " заяви довечера, че ще поддържа митинга на служителите на реда. Причината за недоволството - Министерство на вътрешните работи не е измежду държавните институции, в които заплатите са увеличени с 30% от 1 август.

Имаме обща цел и тя е оставка, обърна се от трибуната към служителите на реда юрист Николай Хаджигенов.

Уважаеми служители на реда, присъединете се към нас! Не можем да позволим мутри да ни ръководят! - сподели и Велислав Минеков.

Скоро може да закрият Авиоотряд 28 около нашия министър председател и неговата " интернационална популярност " - никой не го кани и той не пътува на никое място, съобщи от своя страна юрист Минчо Спасов.

Същевременно Николай Хаджигенов разгласи, че  " евродепутат, който не е българин ", ще пристигна да поддържа Великото национално въстание в петък.

Към 21:05 ч. стачкуващите поеха на обичайното си шествие към Орлов мост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР