Снимка и видео: Христо Иванов, фейсбукХристо Иванов преприе яростна атака

...
Снимка и видео: Христо Иванов, фейсбукХристо Иванов преприе яростна атака
Коментари Харесай

Христо Иванов внася два сигнала до прокуратурата и до НСО: Проверете „откровенията на Борисов пред немска медия за Мата Хари

Снимка и видео: Христо Иванов, фейсбук

Христо Иванов преприе гневна офанзива против премиера Бойко Борисов. Основания за това му даде инвтервю на Борисов за немска медия. Съпредседателят на “Демократична България ” заяви, че внася два сигнала – до прокуратурата и до НСО, с цел да бъдат тествани изтъквам „ откровенията на Борисов пред " Франкфуртер алгемайне цайтунг " за Мата Хари. Това заяви Иванов посредством видеосъобщение във Facebook страницата си. По думите му „ с това свое ревю “ Борисов на процедура признавал, че тези фотоси са достоверни и че в спалнята му има пари, които не могли да се обяснят с данъчна декларация.

„ Това е първата индикация за противозаконни приходи и корупция. Борисов се пробва да изясни този факт, който признава, с някакъв скрит план и някаква Мата Хари, която проникнала, дебнела и години наред се е готвила за този комфортен миг. Тя ги снимала и не е ясно какво е станало след това с тези суми пари ”, изяснява Иванов. По думите му фотосите са правени в 4 обособени момента в интервал от 17 месеца. „ Тоест, не ставало въпрос за еднократно навлизане, а за дълъг интервал от време “.

Иванов твърди, че доказателство са завивките леглото, които са разнообразни, както и серийните номера на банкнотите. Притеснителното било, че всеки би могъл да провежда подобен пробив и да създаде компромат, който да сложи в състояние на накърнимост българския министър председател, написа tribune.bg.

„ Това е голям проблем за НСО, а те отхвърлят. Едно от двете не може е да е правилно - или има пробив, и НСО да знае кои са лицата, или няма подобен. Тогава остава версията за корупция. Не може и двете да са правилни. Мълчанието на прокуратурата, в случай, че Борисов загатва, че знае за коя дама  става дума, не е известно тази Мата Хари е арестувана, разпитвана, демонстрира, че прокуратурата се пробва да замита под килима ”, твърди още Иванов. И оръжието ли е внасяла тя, попита той.

„ Тук става дума за омерта, Борисов и Гешев са в една лодка. Гешев покрива всичко това под килима. Прокуратурата явно е в ролята на замазващия. Гешев пази гърба на Борисов, а Борисов затваря опцията за действителна процедура, която може да докара до следствие на Гешев “, разяснява още Христо Иванов.

Иванов към този момент има и проекти за мандата си в новия парламент – да бъдат прокарани промени в Конституцията, на база на които мандатът на Иван Гешев и на този Висш съдебен съвет да бъде предварително преустановен.  



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР