Снимка и видео: Фейсбук профил на Владимир КаролевПредпоследното видео, което

...
Снимка и видео: Фейсбук профил на Владимир КаролевПредпоследното видео, което
Коментари Харесай

Преди да се изгуби Каролев карал сам сноуборд в планината

Снимка и видео: Facebook профил на Владимир Каролев

Предпоследното видео, което Каролев е разгласил във фейсбук профила си, е от събота, когато е атакувал различен връх - Кутело.

" Изкачване от река Бъндерица около пещерата Хана, по Джамджиевия борд до Долния котел и по-късно около заслона до Горния котел по билото до връх Кутело. 2908 м денивелация. Трети по височина на България и четвърти на Балканите. Следва втурване от Кутело със сплитборда до хижа Бъндерица. Ще го фотографирам с гопро и ще го постна на следващия ден. Хубава вечер другари! ", написа той като коментар съм лайвстрийма.

Екипи на Планинската избавителна работа търсят Владимир Каролев в Пирин. Икономистът днес е тръгнал самичък да кара сноуборд в планината и към 10 часа сутринта е бил на връх Тодорка. Следобед обаче телефонът му е бил изключен, открили негови другари, които са му звънели. След това те почнали да го търсят в планината и към 17:30 са подали сигнал в Планинска избавителна работа. Колата на Каролев е оставена в региона на Шилигарника, предава g.



Всички екипи на ПСС сега са в Пирин, само че най-вероятно ще се приберат скоро тъй като изискванията в планината са рискови и за планинските спасители. Коментира се вид рано сутринта на следващия ден в търсенето да се включи и хеликоптер. 

В момента няма връзка и с мобилния телефон на Каролев.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР