Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовВсички българи, които искат да се

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовВсички българи, които искат да се
Коментари Харесай

Борисов към проф. Ангелов: Всички българи, които искат да се ваксинират, да могат да го направят максимално бързо

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Всички българи, които желаят да се имунизират, да могат да го създадат оптимално бързо. Това разпоредих на министъра на опазването на здравето професор Ангелов, на Националния действен щаб и на Ваксинационния щаб. Четвърта фаза от имунизационния проект ще бъде обединена с другите стадии. В лечебните заведения в страната ще бъдат основани и „ зелени коридори “, с цел да може процесът да бъде интензивен, в това число и през почивните дни.

Това написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.

До края на деня ще получим доставка от 57 600 дози от Оксфордската ваксина. Следващата седмица чакаме нови 180 000 дози от трите позволени за приложимост ваксини, а през месец март ще ни доставят към 500 000 дози. Европейската организация по медикаментите започва финалния стадий от оценката на документите на четвъртата предстояща ваксина -на компанията „ Джонсън и Джонсън “. Осигурили сме задоволително ваксини за българските жители.

С всеобщата имунизация, с съответното лекуване, което нашите медицински експерти обезпечават на пациентите, със спада на смъртността, няма да се постанова въвеждано на спомагателни ограничавания и рестрикции. Данните демонстрират, че ограниченията са ни съвършени, се казво ще в поста на премиера.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР