Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовСлед като призова Слави Трифонов да

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовСлед като призова Слави Трифонов да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Свикваме Велико Народно събрание, решаваме всички проблеми и започваме на чисто

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

След като прикани Слави Трифонов да не дезертира и да стартира да си прави държавно управление, Бойко Борисов насочи същия апел и към другите партии.

Призивът му към Слави Трифонов се отнася и до другите партии, които били анти ГЕРБ, анти Съюз на демократичните сили и анти Патриотичен фронт. Според оценката на Борисов обаче и те са се сринали в резултатите, макар че са доста гласовити. Борисов несъмнено е афектиран от мненията след вота и от анализите. Той няколко пъти посочи, че резултатите на ГЕРБ са прелестни и те са първа политическа мощ. Подчерта и че това са петите парламентарни избори, извоювани от ГЕРБ и 14-тите избори.

Бойко Борисов актуализира тематиката за Велико национално заседание, предупреждавайки, че това е единственият смисъл да се върви още веднъж на избори. Предсрочни парламентарни за избор на нормално национално заседание биха били харчене на пари /едни нови след дадените в този момент 150 - 160 милиона/ и вкарване на страната в безпорядък.

Като първа политическа мощ, спечелила изборите ГЕРБ ще получат мандата и ще предложат сформиране на държавно управление. Очакванията на Борисов са обаче, че то ще бъде отхвърлено: Ние ще предложим, те няма да го поддържат. "

Но апелирам - да стартират да си вършат състава на държавното управление, болшинството, регионални шефове, сформира. Това е комплицирана задача. Борисов даже предлага на Слави Трифонов " 10 дежурни депутати, които да ги поддържат - единствено да има непоклатимост в страната ".

Новите избори обаче не са решение, даже и да им се вижда тежка политическата конюнктура, предизвести Борисов и увери, че ГЕРБ въобще не ги е боязън от нови избори, партията е в прелестна форма.

Борисов предлага, в случай че се върви на подобен вид това е да събиране на националното заседание, гласоподаване на решение за привикване на Велико народно събрание, където половината депутати са мажоритарни. От ГЕРБ няма да си внасят своето предложение за нова Конституция, само че чакат предлагането на Румен Радев.

" Свикваме Велико народно събрание, решаваме всички проблеми и започваме на чисто ", предложи Борисов, написа



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР