Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът на България Бойко Борисов направи

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът на България Бойко Борисов направи
Коментари Харесай

Борисов: Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, Радев има шофьор и се вози на брониран Мерцедес

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът на България Бойко Борисов направи коментар за своята джипка, с която инспектира обекти в страната.  Аз си карам самичък джипа, не употребявам водач, а Радев има шфьор и се вози на брониран " Мерцедес ". Това показа Борисов, който инспектира напредъка по строителните действия на Автомагистрала " Европа ".

,Да върви пешком. Или другите сътрудници. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, по тази причина го употребяваме. Ако се возиш на " Мерцедес " не е ужасно, само че в случай че си караш джипката и си вършиш работата, би трябвало да те разясняват. Нека ме разясняват. Всичко това е било поляни, скали и гори``, отсече министър председателят.

Ако е било елементарно, другите щяха да го създали десетилетия преди този момент, акцентира министър-председателят, като добави, че строителите на автомагистралата се радват, тъй като им е обезпечена работа. По думите на премиера най-труден за създаване по Автомагистрала " Европа " ще е мостът при Драгоман.

,,Как да не се веселя на това, което българите вършат и строят. Щом махат, значи сме плащали постоянно заплати. За тези, които се учудват на преднината на ГЕРБ, не е поради друго, а тъй като хората виждат какво сме създали, а другите по какъв начин са изпаднали в нервност в битката за власт. Умишлено караме по трасето, с цел да се види мащабът и какъв брой доста е направено. По цялото трасе се поставя основата в двете направления, с цел да се направи автомагистрала за българите. Още една година най-много ще стане подготвена цялата (магистрала)... а и въпреки всичко в този момент беше зима, строителите не работеха, подсети Бойко Борисов.

После министър-председателят подхвана и идните избори в неделя, фокусирайки се върху машините.

Машините са купени, обезпечени – доклад даден, доклад признат. Всички бяха за машинно гласоподаване. Ето, осигурихме ги, купихме ги... да се надяваме, че към този момент всичко ще бъде обикновено и ще дадем опция на хората да ни подредят, разяснява министър председателят Борисов, представен от Novini.bg.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР