Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов захапа за пореден път

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов захапа за пореден път
Коментари Харесай

Борисов: Като гледам какво става в парламента, започвам да се плаша истински

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов захапа за следващ път депутатите от партиите на митинга и вътрешния министър. Като виждам какво става в Народното събрание, стартирам да се тревожа същински, съобщи измежду свои симпатизанти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски по какъв начин се прави народна власт “, прикани водачът на ГЕРБ.

С неуместна история се включи майката на Георги Мараджиев, регионалният координатор на ГЕРБ в Пловдив област. Той и преди е разказвал по какъв начин тъкмо преди вота са унизени 80-годишните му родители, за които твърдели че купуват на гласове

Жената описа по какъв начин 10 служители на реда ровели в хладилниците на фамилията, всички облекла, чекмеджета и книги.

„ Накараха ме да отворя фризера, където имаше 3 шишета доматен сок. Питаха ме какво е това, споделих домати. (Отстрани Борисов се майтапи, че несъмнено са решили че е човешка кръв) Провериха пералнята и куфарите за морето. Предложих им да им разглобя диваните “, описа дамата, написа Блиц.
 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР