Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбукБойко Борисов пак подкара джипа,

...
Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбукБойко Борисов пак подкара джипа,
Коментари Харесай

Борисов подкара джипа и показа новия път за Белград на шефа на „Пирогов“ и здравния министър в обедната почивка

Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбук

Бойко Борисов отново подкара джипа, този път по време на обедната отмора.

Излекуваният от ковид премиер взе в автомобила си здравния министър Костадин Ангелов и шефа на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов, сподели живо лъчение в профила на министър-председателя във " Facebook ".

„ Колеги, в обедната отмора,  вместо да обедвате през днешния ден, ще ви покажа какво правиме, до момента в който вие най-геройски излекувате и пращате назад тук хората да работят.   Ето ви по какъв начин наподобява пътят за Белград към този момент... “ , изясни Борисов и уточни правата, написа Флагман.бг.

Премиерът се възхити на новите мостове в близост. Всичко било издигнато в спешните месеци. Похвали и пътната завивка, която подсказвала, когато не си на вярното място. 

Както повелява обичаят, Бойко Борисов се спря до служащи, с цел да ги попита по какъв начин са и какво вършат.  По-назад по пътя  в различен автомобил се возеше пътният министър Петя Аврамова . В един миг кортежът се спря на един от мостовете, Борисов и всички хора към него излязоха, а  министър председателят още веднъж стартира да изяснява за какво не би трябвало да се затваря страната, по какъв начин здравите би трябвало да работят и така нататък





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР