Снимка ГЕРБЧлен на БСП направи гръмко изявление и ако то

...
Снимка ГЕРБЧлен на БСП направи гръмко изявление и ако то
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: В ГЕРБ има скандал, Борисов и Томислав Дончев са се скарали

Снимка ГЕРБ

Член на Българска социалистическа партия направи гръмко изказване и в случай че то се окаже правилно, ще разклати съществено ръководещата партия.  В ГЕРБ има скандал. Не може Борисов да се скара с Томислав Дончев и това да се изрази единствено в назначението на Марияна Николова като отговаряща за изборите вицепремиер. И никой в страната да не знае, че в ГЕРБ има скандал, съобщи Костадин Паскалев, някогашен вицепремиер и районен министър, а в този момент – член на управлението на БСП.

Имаме властническо ръководство, в това число в партията ГЕРБ, безапелационен е пнред бТВ Паскалев.

Добре е ГЕРБ да постои в съпротива - след толкова време ръководство на страната. Да постои в съпротива: една, две, три години. Полезно е за тях самите. Те имат потребност от своите оздравителни процеси, каза бившият вицепремиер. 

Той е на мнение, че " не е потребно Българска социалистическа партия да влиза в ръководство дружно с ГЕРБ " след изборите.

Минути по-късно в студиото на bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова обаче отхвърли изказванията, че в ръководещата партия има скандал и че Борисов и Дончев са се скарали.

Това е нечиста сделка. Така или другояче ще се наложи Томислав Дончев да бъде участник в изборния развой. Няма по какъв начин той да провежда изборите. Това наложи избирането на различен отговорник от държавното управление за провеждането на изборния развой, каза Дариткова.

Най-вероятно Томислав Дончев ще бъде в кандидат-депутатските листи, добави председателят на ПГ на ГЕРБ, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР